Vrienden

https://www.kinderfondsmamas.nl/

De kracht van moederliefde is ongekend. Ze staat altijd voor je klaar. Maar wat als je moeder jouw vragen niet kan beantwoorden?

In Zuid-Afrika gebeurt iets heel bijzonders. Ruim 2.200 indrukwekkende, lokale vrouwen zien de extreme armoede waar vooral kinderen de dupe van worden en staan op voor de miljoenen kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika die geen antwoord krijgen op hun vragen. Kinderen die vaak helemaal geen eten hebben. Maar ook geen bed om in te slapen, geen medische zorg als ze ziek zijn, geen toegang tot scholing. Geen moeder die hun vragen kan beantwoorden.

http://www.huisvancompassienijmegen.nl/

Het Huis van Compassie Nijmegen zet zich in voor kwetsbare mensen: vluchtelingen, daklozen, mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank,  mensen die zich eenzaam voelen en/of lijden onder psychische problemen. Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om zich staande te houden.

http://www.stichtingkus.nl/

Wil er aan bijdragen dat mensen en groepen met allerlei achtergronden elkaar ontmoeten. Ze gebruikt daarbij kunst: beeldend, dichters, muzikanten. De organisatie bestaat uit vrijwilligers. Bij elk project wordt samengewerkt met maatschappelijke organisaties en kunstenaars.

www.ia-movement.eu/

I AM is een fulltime christelijke school voor kunsten voor jongvolwassenen.

Ervaren professionals geven vakles in beeldende kunst, dans, theater en Bijbelonderwijs. Onze missie is om met de school een beweging in gang te zetten van excellente kunsten die uitreikt naar de samenleving