Vrienden

www.ikbegrijpjou.nl/

Ieder mensenleven kent hoogte- en dieptepunten. Problemen zijn onderdeel van elk leven. Meestal vind je er zelf een oplossing voor: je verwerkt verdriet, zoekt een andere baan of wordt weer verliefd. Maar het kan ook voorkomen dat je er niet meer uitkomt en behoefte hebt om met iemand te praten. Met ons kun je overal over praten, wat het ook is. Het spreekt vanzelf, dat je bericht vertrouwelijk behandeld wordt. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar vanaf 09:00 tot aan 23:00 en in het weekend vanaf 10:00 tot aan 23:00

https://www.kinderfondsmamas.nl/

De kracht van moederliefde is ongekend. Ze staat altijd voor je klaar. Maar wat als je moeder jouw vragen niet kan beantwoorden?

In Zuid-Afrika gebeurt iets heel bijzonders. Ruim 2.200 indrukwekkende, lokale vrouwen zien de extreme armoede waar vooral kinderen de dupe van worden en staan op voor de miljoenen kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika die geen antwoord krijgen op hun vragen. Kinderen die vaak helemaal geen eten hebben. Maar ook geen bed om in te slapen, geen medische zorg als ze ziek zijn, geen toegang tot scholing. Geen moeder die hun vragen kan beantwoorden.

https://www.shopmybooks.com/NL/nl/book/marlies-rombout-7/het-gevoel-van-langzaam-te-sterven-7

Toen zij plots ernstig ziek werd en voelde dat haar lichaam langzaam aan het sterven was, was er een verandering in haar leven, haar lichaam, haar ziel. Het boekje is geschreven om de ervaringen tijdens het ziekteproces te delen. Vooral als dank aan de vele mensen die er als steun waren tijdens deze periode. Zij wil met dit boekje een steun bieden aan de vele andere patiënten. Laat het een inspirerend boek zijn waar kracht, moed en vrede uit gehaald kan worden !

http://www.huisvancompassienijmegen.nl/

Het Huis van Compassie Nijmegen zet zich in voor kwetsbare mensen: vluchtelingen, daklozen, mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank,  mensen die zich eenzaam voelen en/of lijden onder psychische problemen. Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om zich staande te houden.

http://www.stichtingkus.nl/

Wil er aan bijdragen dat mensen en groepen met allerlei achtergronden elkaar ontmoeten. Ze gebruikt daarbij kunst: beeldend, dichters, muzikanten. De organisatie bestaat uit vrijwilligers. Bij elk project wordt samengewerkt met maatschappelijke organisaties en kunstenaars.

www.ia-movement.eu/

I AM is een fulltime christelijke school voor kunsten voor jongvolwassenen.

Ervaren professionals geven vakles in beeldende kunst, dans, theater en Bijbelonderwijs. Onze missie is om met de school een beweging in gang te zetten van excellente kunsten die uitreikt naar de samenleving