DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish

INFO

Over “The Forwarded Lighthouse”

The Forwarded Lighthouse organiseert activiteiten en evenementen zoals het jaarlijkse open podium”Night of the Psalms en concerten als “Momentum” en “ID”. Daarnaast publiceert The Forwarded Lighthouse ook boeken, praktische studies, dichtbundels, communicatie-apps en muziek/cd’s.

Oprichting:

Op 10 februari 2018 heeft Jurgen Toonen “The Forwarded Lighthouse” officieel opgericht (KvK). In eerste instantie was het doel publicatie van de assertiviteitscursus “Communiceren samen met God” of “Herkennen Bezinnen Doen (HBD)” en de erbij horende assertiviteits-apps: “HBD-ConFlictApp” en “CommFlictApp”. Maar later schrijft en publiceert hij ook Bijbelstudies, dichtbundels, pastoraal historische boeken, spreuken, verhalen en muziek. Onder dezelfde paraplu organiseert hij ook evenementen en optredens als huiskamerconcerten en “The Night of the Psalms”, een open podium voor kunstenaars met eigen werk. Dit allemaal ondersteunt door een team van muzikanten, kunstenaars, adviseurs en bidders.

Korte biografie:

Sinds 1986 woont Jurgen in Nijmegen. Geboren te Kevelaer in 1965. In 1966 naar Venray verhuisd en daar opgegroeid. Studeerde 1984-89 voor leraar Aardrijkskunde en Geschiedenis aan wat nu heet de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). Meer dan 25 jaar pastoraat verwerkt hij historisch in zijn boeken.