INFO

Oprichting “The Forwarded Lighthouse”

Op 10 februari 2018 heeft Jurgen Toonen “The Forwarded Lighthouse” officieel opgericht (KvK). In eerste instantie was het doel publicatie van de assertiviteitscursus “Communiceren samen met God” of “Herkennen Bezinnen Doen (HBD)” en de erbij horende assertiviteits-apps: “HBD-ConFlictApp” en “CommFlictApp”. Maar later schrijft en publiceert via “The Forwarded Lighthouse” ook Bijbelstudies, dichtbundels, spreuken, verhalen en muziek. Onder dezelfde paraplu organiseert hij samen evenementen en optredens als huiskamerconcerten en “The Night of the Psalms””. Dat is een open podium voor kunstenaars met eigen werk.

De vooruitgeschoven Vuurtoren

Jurgen doet al meer dan 25 jaar pastoraal/evangelisch werk. Is ervaringsdeskundige met betrekking tot het verwerken van zware trauma’s zoals PTSS, marasme, ambivalente hechting en angststoornissen. Zet deze kennis pastoraal in hierbij ondersteunt door een gebedsplatform om de helpende hand te bieden aan degenen die dat nodig hebben. Sinds 2014 genaamd “The Forwarded Lighthouse”, die midden in de branding en stormen staat.

Biografie

Sinds 1986 woont hij in Nijmegen. Geboren te Kevelaer in 1965. In 1966 naar Venray verhuisd en daar opgegroeid. Studeerde 1984-89 voor leraar Aardrijkskunde en Geschiedenis aan Interstudie te Nijmegen (nu Hogeschool Arnhem Nijmegen, de HAN). Tweemaal omgeschoold: managementassistent en informatiesysteem-ontwikkelaar. Verschillende banen gehad in beide richtingen. Geen kinderen en niet getrouwd tot dusverre. Sinds 1988 christen.

Jurgen schrijft Bijbelstudies, gedichten, verhalen en eigen muziek.