Concert: Momentum (ID)

Huiskamerconcert: “Momentum” en podiumconcert: ID:

Thema: Identiteit.

Liedjes en gedichten over ervaringen met herstel en in het groeien naar heelheid.

Momentum: belangrijke gebeurtenis, beleving, ervaring op het juiste moment. De gelijmde randen met stofgoud van de kapot gevallen kom, symboliseren deze momenten. Dit is bij gebroken aardewerk een gebruik in Japan. Wanneer het aardewerk weer is gelijmd, dan is het weer herkenbaar en heeft daarmee weer een identiteit. Zo is het leven met Christus ook, een proces vanuit onze gebrokenheid naar wie we kunnen zijn zoals Hij ons ziet.

Filmpjes/foto’s kan je vinden via scrollen op onze evenementen pagina.

cover aandenkenboekje Huiskamerconcert: Momentum

Boeken?

Boeken is mogelijk via het contactformulier voor een avondvullend programma huiskamerconcert “Momentum” of podiumconcert “ID”. Ook kortere of kleinere optredens zijn mogelijk, eventueel als onderdeel van een evenement of andere activiteiten. We komen graag en vragen in bepaalde gevallen (afstand o.a.) alleen vergoeding voor gemaakte kosten.
Jampot- avond forwarded lighthouse
Jampot- avond forwarded lighthouse

Lekker jammen met eigen liedjes of covers? gedichten en beeldend of andere kunstjes in een huiskamersetting? Een jampot-avond heeft zelfde opzet als het huiskamerconcert Momentum in een intieme gezellige huiskamer, maar het verschil is dat iedereen kan voordragen zonder een vast programma van Momentum. Eigen werk is niet perse zoals bij night of the psalms.

De naam Jampot is ontstaan uit de woorden jammen en poetry (gedichten in het engels.). Omdat Jampoet niet lekker klink, is het Jampot geworden.

Laat het ons weten en jij staat de volgende keer er ook;). Hoe meer zielen hoe meer vreugd!